Beauty Salon Anke

Yodeyma


Op zoek naar de lekkerste parfum, maar wilt u niet te veel betalen? Op deze pagina vindt u alle Yodeyma parfums. Een geurenwereld met veel keuze en voor elk wat wils. Met ruim 20 authentieke dames- en 17 heren geuren is er een ruim aanbod. Yodeyma staat bekend om de zeer goede kwaliteit en langdurige geursensatie. Bijna elke parfum wordt in drie formaten geleverd. De 15 ml, 50 ml of 100 ml.


Informatie Parfum


Topnoten: treden in het begin op de voorgrond.
Hartnoten: zijn de ziel van de geur.
Basisnoten: geven diepte aan het parfum.


CHYPRE


In 1917, creëerde Francois Coty het gelaagde en elegante parfum "Le Chypre de Coty". Dit werd dé referentie en naamgever voor een hele groep van parfums: nu bekend als de chypre geurfamilie. Het woordchyprekomt van de Franse naam voor het eiland Cyprus; hoewel er ook andere verhalen in omloop zijn over de oorsprong van de naam.


Het zijn zeker geen 'instap parfums' door de complexiteit en gelaagdheid in de opbouw. Chypres zijn wel spannend en intrigerend en zeer de moeite waard om te ontdekken.


FOUGÈRE


Fougère is een beschrijving van de geur van een groep parfums. Fougère, het Franse woord voor varen, wordt gebruikt om fantasieparfums te beschrijven die gebaseerd zijn op de geur van een vochtig bos, fris, met mossen, wat hout en varens.


ORIËNTAAL


De geuren in deze familie zijn sensueel, warm en mysterieus met exotische en kruidige ingrediënten zoals vanille, patchouli, amber, musk en sandelhout. Oriëntaalse geuren houden voor een lange tijd aan op de huid en geven een intens aroma. Het zijn meestal "zware", eerder zoete of rokerige geuren. Vaak worden oriëntaalse geuren 's avonds of in de winter gedragen en worden ze spaarzaam aangebracht.


AQUATISCHE GEUREN:


Aquatische geuren hebben de verfrissende geur van zachte zeebriesjes gevangen, de mariene noten werden in 1990 gecreëerd. De vroege waternoten vingen de typische pure geur van de vochtige lucht na een onweersbui. Tegenwoordig worden aquatische noten voornamelijk als accent gebruikt om florale, oriëntaalse en houtachtige geuren te verlevendigen.


ALDEHYDISCH


Aldehydes zijn een groep synthetische verbindingen, die sinds begin vorige eeuw een revolutie te weeg brachten in parfumland. Het is een groepsnaam voor een type chemische verbindingen. Overigens komen bepaalde aldehydes ook in de natuur voor. De chemische geurstoffenindustrie ontdekte rond 1900 de mogelijkheden van synthetisch gemaakte aldehydes. Aldehydes hebben van zichzelf niet direct een fantastische geur die uitnodigt om dit als centraal thema voor een parfum te nemen. Hun kracht komt pas tot uiting als aldehydes gecombineerd worden met andere geurcomponenten, zoals bloemen. Vaak geven kleine hoeveelheden het mooist effect.